Mulle!

Igår hade jag världens mysigaste kväll med Mulle & Chralle och nu sitter jag här hos Catrin och ska fortsätta på vårt projekt, wish me luck!

Puss!

Lalala

Nu ska jag käka lite mat och plocka undan lite här hemma, för sen kommer Sara! Hade nog behövt handla nått gott också, får se hur det blir med det, haha.

Puss!

"Jag är rädd för speglar".

Kom hem vid halv 4 idag. Städade undan lite här hemma, lagade mat och vid halv sju däckade jag i soffan och vaknade kvart i åtta, i ren panik, haha. Skulle vara hos Chralle kl åtta, men de gick, typ, haha. Kollade in Chralles nya lägenhet och shiiit vad fin den var, som tagen ur en Ikea katalog! Jag kom hem för typ en timme sedan, men det var segt att cykla hem, även fast det inte är långt, typ 2 min, haha!

Puss!16 timmar!

Nu ska jag hoppa i säng, jag och Catrin har jobbat med vår tidning i 16 timmar och jag är heelt slutkörd! Intervjun med Appcorn gick riktigt bra, ett gäng härliga killar som jag verkligen hoppas på! Jag och Catrin satt och snackade om att så stora vill vi också bli när vi går ut härifrån och tänk sen att få jobba med sina bästa vänner, kan det bli bättre än så? Neeej, jag tror inte det!

Puss!

Chill out!

Denna tisdagskväll blev precis så som en tisdagskväll ska vara, lite soffhäng med Milo och Chralle, en promenad på det med Catrin och Chralle och kvällen är fulländad. Fick se Appcorns kontor också, det var nice!
I morgon blir det i alla fall en liten sovmorgon, ska bli skönt att få sova ut lite i alla fall. Kom i säng kl 04.00 i natt och vaknade kl 10, det var seegt, så i morgon ska jag i alla fall sova till kl halv 11, sen ska jag och Catrin ha frukostmöte och planera lite, efter det så ska vi intervjua Appcorn till vår tidning!

Puss!

Gårkvällen..

..Började på Loch Ness, där vi fick en varsin bandana och en varsin frisbee, tack för det säger jag, haha :-) Sedan gick vi mot Harrys där det var kareoke, dock sjöng jag ingenting, satt mest och snackade och lyssnade på falsksång, haha! Men trots att jag inte kom i säng förrän halv 4:a så tog jag mig i kragen och gick upp vid halv 11, inte för att jag har varit så produktiv idag, men vid 16 är det tänkt att jag ska börja redigera mitt typsnitt gjort av pasta, får hoppas att läraren blir nöjd, är dock inte så säker på det, för han är ganska så jätteflummig, haha :P

Puss!

Vad Victoria gör 00.31 en fredagskväll.

Var det en tjej eller en kille som ringde dig senast?
Tjej.

Vad står det i ditt femte sms?
Jag har 46 nu:) du behöver inte oroa dig. Du kommer bli en framgångsrik tös :) Puss Kram

Vem ringde dig senast?
Mamma.

Vad har du för bakgrundsbild på din mobil?
En blomma.

Vilket språk är din mobil på?
Svenska.

Vad heter din ringsignal?
Ring Ring.

Hur många sms har du i din inkorg?
109

Vad står det i ditt översta sms och vem är det i från?
Jo tack jag såg det precis. Jo det är asgött. - En klasskompis

Vad står det i ditt nedersta sms och vem är det ifrån?
Hej. Japp jag har beställt biljett. Beställde igår:) Kram - Cecilia

Vad står det i ditt tredje sms nerifrån och vem är det från?
Hej, hur går det på ike? har du pratat med S. Kram - Cecilia

Hur många sms har du i kategorin "skickat".
86

Vad har din mobil för färg?
Silvrig, typ.


RSS 2.0