Klar!

Åh, nu är vi äntligen klara med vår pitch, det gick bra så nu kan vi andas ut! Tittade nyss på videon Johan klippt ihop, han framställer mig som värsta chillifreaket, haha! :)

Puss!

Lövbiff och en pitch!

Sitter och övar och övar på min del i pitchen, Mattias var här innan och lyssnade så fint på det jag hade att säga. I morgon smäller det och jag fick reda på att vi ska vara i Rio Grande, fy i helvete säger jag bara! Men det är bara att bita ihop och prata, inte så mycket mer som gäller ;-)
Medans jag övar så väntar jag samtidigt på att Johans film ska komma upp på Vimeo, om jag känner honom rätt har han klippt ihop mig helt störd. Men om han tycker om mig så har han klippt ihop mig som värsta Jamie Oliver, eller, vi kan i alla fall hoppas på det ;-)

Puss!

Dublin!

Kom in på en tjejs blogg som nyligen hade kommit hem ifrån Dublin, massa bilder därifrån och jag fick ett sånt sjukt sug att åka tillbaka, bara för några dagar liksom!

Puss!F.E.S.T!

I fredags var det fest och då såg det bland annat ut såhär! :)


Inget Facebook på en vecka!

Jag och Mattias ska testa på att ha en facebook fri vecka, vi har haft det i två dagar än så länge och det är inte det lättaste kan jag meddela! Det är helt okej när man inte är vid datorn, men så fort man går in på nätet så draaas man till att skriva in facebook.com.. Vi bestämde att om man förlorar d.v.s. går in på facebook innan söndag 00.00, så får denne bjuda på thai alt. sushi, så jag ska fan klara detta!

Puss!


Räkor!

I morgon ska jag och Mattias gå och köpa räkor på Vägga, förhoppningsvis har de rökta, annars får det bli vanliga, är lika gott det! :D
Idag har Milo varit en riktig kelegris, lägger sig till och med i mitt knä frivilligt. I söndags hoppade han till och med upp i Johans kän, när jag satt bredvid, sncka om att känna sig bortprioriterad och ni som känner honom vet att han inte brukar hoppa upp i folks knä, förutom Rebeckas då ;) Men jag klagar inte! :D
På fredag är det fest och då kommer han ha miljoner knä att ligga i, han kommer må som en prins!
Nej, nu ropar Milo att jag måste sova, och det har han rätt i!

Puss!

You're the meaning in my life, you're the inspiration!

Dett är mina pälsklingar!
En helg i skogen!

Här kommer ett litet bildregn ifrån helgen, enjoy!


Grillad fläskfié går alltid hem hos Vickan! :)Maya vet minsann hur hon ska posa för kamerna ;)Milo kan han också ;)


Denna pose kallar Milo så fint för "The Crazy One".


Allt och inget.

Känns som jag hållt igång heela dagen, vaknade typ halv 8, låg och drog mig till typ 8, käkade frukost, drog till skolan och hade en föreläsning om research. Jag kommer vara sjukt duktig på att multitaska när jag är klar på BTH, det är en sak som är säker i alla fall!
Satt sedan i någon timme med min grupp, svarade på lite frågor och skickade iväg ett klagomail till vår lärare ;-)

Efter det åkte jag hem och käkade upp min oerhört goda korvstroganoff för att sen gå en runda på stan med Catrin.
Tänkte ta en powernap när jag kommit hem, men fastnade framför MSN och helt plötsligt blev kl 19 och då körde jag och hämtade upp Mattiasen för att handla på City Gross, sen körde vi en liten runda ut till Vägga och snackade lite skit :)

Nu sitter jag här, det är tomt och tyst och känner mig faktiskt redo för sängen, skolan börjar kl 10 och jag har ingen aning om hur länge vi kan tänkas sitta, så detta inlägg avslutar jag med en bild på Milo, puss!


Bild: Johan C.

RSS 2.0