Årsresumé!

1. Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut?
Jag flyttade till Dublin för att jobba på Starbucks, i början tyckte jag att det var skitcoolt att jobba på Stabucks, tyckte jag inte efter en månad kan jag lova er!

2. Höll du några av dina nyårslöften?
Jag hade faktiskt inga, kanske att jag lovade mig själv att aldrig jobba på Starbucks, vem vet.

3. Blev någon/några av dina vänner föräldrar i år?
Nej

4. Är det något du saknat år 2008 som du vill ha år 2009? 
Tycker 2008 har varit ett ganska så händelserikt år, i alla fall för mig! Men det jag vill ha år 2009 är mer motivation till att studera, jag skjuter upp allt till sista sekunden. Jag får skärpa mig på den fronten!

5. Vad var din största framgång 2008?
Att jag insåg klarade mig själv, helt själv!

6. Vad spenderade du mest pengar på?
Alkohol! Jävlar vad vid drack! Men man får ju ta seden dit man kommer, eller hur? Hahaha..

7. Vad önskar du att du gjort mer?
Rest mer. Hade pengarna men saknade tiden, tyvärr.

8. Vad önskar du att du gjort mindre?

Jobbat. Men då hade jag ju iofs inte haft råd att leva som jag gjorde!

9. Hur tillbringar du nyår?
Hemma med mina kompisar!

10. Vem saknade du?
Mina vänner i Dublin!

11. Finns det någonting du ångrar med 2008?
Ja, några grejer finns det allt, men det är glömt!

12. Vilken del av 2008 var bäst? Första eller andra halvan?

Jag kan inte välja! Första delen pg.a. allt det roliga som hände i Dublin, andra delen p.g.a. alla fester här i Sverige!

13. Hur tror du 2009 blir i sin helhet?
Jag tror den blir superb!

Spinn, spinn, spinn!

Mimmi, vår katt ligger här bredvid mig i sängen, hon är mysig den katten när hon väl vill ;-) Annars kan hon vara en riktig jävel, då vill man inte vara nära henne kan jag lova, haha!
Ne, nu ska jag strax möta John Blund för en heet dejt!

Puss!

Den 29:e December...

Idag är det exakt ett år sedan Rebecka hälsade på mig i Dublin! De var kanske inte världens roligaste nyår för någon av oss, vi såg 5 raketer, kul va? Haha.. Men vi festade och hade kul de andra dagarna, i alla fall vad jag kan komma ihåg, du får rätta mig om jag har fel, Rebecka.
Vi får hålla tummarna på att nyårafton detta året blir bättre, för den 1:e behöver jag inte upp och jobba! Tjooohoo! Däremot är det skola den 2:e, men de är bara att stå ut!

Puss!

För ett år sedan...

... Så satt jag på en sunkig pub i Dublin med x-antal öl i mig med mina arbetskompisar och chefer och var lagom glad i hatten ;-)

... Den 22:e flyttade jag till Mount Joy Square och fick riktigt bra flatmates!

... Den 23:e flög jag för första gången till London för att fira jul med Cecan, mamma och pappa, kändes inte alls som jul, men London var coolt!

Puss!

7 dagar kvar!

I dag är det sju dagar kvar till julafton, har gått sjukt snabbt! Än så länge har jag köpt en julklapp, en endaste! Jag börjar få lite panik, men de e ju så svårt, det mesta man vill ha köper man ju själv eller hur? Och jag menar hur kul är det att ge sina kompisar pengar då? Inte speciellt. Får väl bli en runda här i stan och alternativt en runda i K-hamn om jag inte hittar nått.

Puss!


Shit, här snackar vi minnen!


Ny kurs, ny start?

I måndags började vi på en ny kurs, nämligen statistik. Varenda gång en ny kurs startar så lovar Cecan, M och jag varandra att vi ska träffas varje gång efter föreläsningarna om än bara i 20 minuter. Men tror ni att det blir så, nej! Men denna gång måste det bli så, vi läser ju som sagt statistik och matte var inte mitt starkaste ämne om man säger så. Men vi får se hur det går!
I'll let you know!

Puss!

Marknadsföringstenta - check!

Idag hade jag en tenta i marknadsföring, är helt slut nu, haha. Men den kändes ganska bra i alla fall, men vi får se ;-)  Man fick ha med sig boken, men de var lika svårt som en tenta utan bok, var bara skönt att slippa lära sig alla hundra miljoner modeller som finns, men sen ska man ju förstå dom också!

Puss!

RSS 2.0