Lägenheten

Igår fick jag in det mesta som vi köpte på IKEA, rummet är inte helt klart, lite fler saker som ska upp, typ gardiner och sånt, plus att det ekar ganska så jättetomt i min hylla, haha! Men här är i alla fall en bild, håll till godo tills ni får se den IRL ;-)

Huvudrollsinnehavare?

På måndag börjar vi kortfilmsinspelning oich gissa vem som har huvudrollen? Jo, jag, hahah! Vi ska spela in en stumfilm på kyrkogården med början på måndag kväll. Jag känner redan nu att det nog inte behövs alls så många omtagningar, för jag kommer vara skiträdd, riiktigt jävla rädd asså!

Puss!

Zeitgeist - The Movie

Kollade på filmen Zeitgeist nu innan ikväll, och fyyy faaan, jag tror inte jag kommer somna i första taget.. En av delarna handlade om 9/11 och den slutade med ett dödsskrik ifrån en som var i WTC! Måste tacka C, så heemskt mycket för att han inte berättade att den var så hemsk :P, men, men.. Nu ska jag sova, i morgon är det skola!

Puss!

Klar!

Såååå, har suttit hela kvällen med C's poträtt, fy vad seg man blir, och vi får allt hålla tummarna att det var värt det! Men innan jag började redigera så gick jag och M en låång runda ut till Väggarökeri för att köpa en varsin påse med rökta räkor, men dom hade inga idag, blää! Så det fick bli vanliga räkor i stället, men det är inte fy skam det heller! Det var en riktigt fin kväll, så om jag hade haft med mig kameran hade jag nog kunnat få till några finfina bilder, men i stället var det ljudaren som stod för fotograferingen, such a shame, mwohaha!

Redigering pågår!

Håller just nu på att redigera en film - Silvio & Rune - The Movie, haha, som ska redovisas på torsdag. På fredag ska våra poträtt redovisas, en video på två minuter om oss själva, så jag har en hel del att stå i denna veckan!

Puss!

Namnskylt - check!


Första enskilda uppgift - check!

Idag redovisade vi våra första enskilda uppgifter. Uppgiften var att ta en fin och ful bild, jag vet inte riktigt om min är ful, men äcklig är den i alla fall, haha. Den fina gillar jag verkligen, om man får säga så? :P
Till i morgon har vi fått en ny uppgift, vi ska göra en namnskylt av foton och göra det till ett collage, typ, lite svårt att förklara men jag lägger upp den när den är klar!
School!

Sitter i skolan och blev precis klar med våra tre stycken reklambilder för BTH. Vi valde att köra dem svartvita med en gammaldags textur och sedan slängde vi in loggan lite snyggt på välplacerade ställen!
Vet inte riktigt om jag får lägga upp dom, men annars så får ni komma hem till mig och titta på dom!

Puss!

RSS 2.0